Coaching op maat

Individuele coachvraag

Heb jij een specifieke vraag op het gebied van (werk)geluk?

Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in je talenten en wensen?

Twijfel je over de volgende stap in je carrière?

Wil je je effectieve leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?

Wil je hieraan werken in een individueel traject?

Wil jouw team aan de slag met een specifieke coachvraag?

Dan is coaching op maat wat voor jou.

Espressomachine
Espressomachine

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je de regie en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven.

Door inzicht te krijgen in jouw talenten, overtuigingen, communicatie en loopbaanwensen verbeter je de invloed die je uit kan oefenen op jouw werkgeluk en het succes van jouw bedrijf.

En uiteraard geldt dit ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling nu met de huidige ontwikkelingen werk, privé en gezondheid een nieuwe balans mogen vinden.

Hoe werkt coaching op maat?

Oriëntatiegesprek

Tijdens een oriëntatiegesprek inventariseren we jouw wensen en doelen op het gebied van communicatie, talentontwikkeling, loopbaanperspectief en/of mentale en fysieke gezondheid.

Waar wil je aan werken? Waar hoop je aan het einde van het traject te staan?

Op basis van dit gesprek kijk ik welke werkwijze hier het beste bij past. Dit kan per sessie verschillen.

Coaching methodieken

In mijn praktijk combineer ik afhankelijk van de coachbehoefte verschillende methodieken.

Onder andere NLP (neurolinguïstisch programmeren) geeft je een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen in je communicatie, en om patronen te doorbreken.

Beweging en drama geven je de ruimte om hiermee te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties.

TMA (Talenten Motivatie Analyse) geeft je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties. Insights Discovery brengt gedragsvoorkeuren in kaart.

Boek je oriëntatiegesprek

Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek over coaching op maat.

Samenwerkingspartners

Als je niet langer bij je huidige werkgever kunt blijven, bijvoorbeeld omdat je functie ophoudt te bestaan of omdat jij en je werkgever allebei vinden dat je daar niet meer op je plek bent, dan is er meer nodig dan een individueel coachingstraject.

We spreken dan van een mobiliteitsdienstverband of een outplacementtraject. Hiervoor werkt ExpressieCoaching samen met een aantal grote organisaties, die met name in de publieke sector werken.

Het dienstverband kan bijvoorbeeld worden overgenomen en vanuit deze positie gaan we met jou aan de slag gaan om een nieuwe werkplek te vinden. Dit wordt gedaan in overleg met je huidige werkgever.

Wil je meer hierover weten? Neem dan contact op, zodat ik in overleg met jou je aan een van mijn samenwerkingspartners kan koppelen.