Wat doet ExpressieCoaching

ExpressieCoaching biedt trainingen, workshops en coaching aan op het gebied van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Groeien vraagt van jou om in beweging te komen en om holistisch te werken , zodat je alle lagen aanpakt die groei in de weg staan. 

Eigenlijk moet je dit gewoon proberen…
Daarom kies je nu voor een proeverij ‘Ondernemen vanuit Hart, Hoofd & Lijf’

Proeverij

Proeverij Ondernemen vanuit Hart, Hoofd en Lijf!

Wil je:
– Het beste uit jezelf en je bedrijf halen?
– Energie creëren om impact te maken met wat je het allerliefste doet?
– Inzicht krijgen in wat je nodig hebt en in kan zetten om daar te komen?
– Doorbreken wat je belemmert?
– Succesvol en gezond groeien?

Kom dan naar de proeverij ‘Ondernemen vanuit Hart, Hoofd & Lijf’ op 25 oktober  van 10.00-15.00 uur

Ontvang een ingebonden versie van de Hart, Hoofd & Lijf scan en een lekkere lunch.

Ga weg met jouw stip op de horizon, een plan om daar te komen en een overzicht met jouw sterke punten en ontwikkelpunten om te ondernemen (en/of werken) vanuit Hart, Hoofd & Lijf

Wacht niet langer om jouw droom te realiseren.

Schrijf je nu in voor de proeverij van 25 oktober voor slechts 129 euro

Pauline is als trainer erg gericht op de cursisten. Ze is doortastend en dringt vlot door tot de kern. Ze heeft me laten nadenken over de zaken die mij als ondernemer echt triggeren en blij maken. 
Dat doet ze door middel van een self assessment en persoonlijke (spot on) analyse en door mij tijdens de proeverij de spreekwoordelijke spiegel voor te houden. 
 
De cursus werd afgesloten met een Plan van Aanpak. Een tip hierbij was: Geen megalomane grote plannen. Juist ook de plannen waar je morgen mee kan beginnen.
Kortom: Pauline en haar proeverij heb ik als zeer warm, prettig en nuttig ervaren.

Bart Vleggaar

Eigenaar, QMS Support

Als ik met Pauline praat, krijg ik altijd nieuwe inzichten. Pauline is scherp en weet je op een fijne manier te confronteren door de juiste vragen te stellen.

Het was bijzonder om mee te doen aan deze Proeverij. Hoewel ik niet iedereen kende was er gelijk veiligheid en vertrouwen en we zijn allemaal verder gekomen. Ik vond het ook fijn om samen met andere ondernemers dit te doen. Hoewel zij veel verder waren in het ondernemen, konden we elkaar goed spiegelen en helpen. Het heeft mij geholpen om mijn valkuilen en krachten beter te zien en daar stappen in te maken. Ik heb nu hierdoor meer ‘focus’ gekregen. Het is zeker een aanrader.

Magdalena van den Ouden

Lemontree Jongerencoach

Onder inspirerende begeleiding van Pauline kwam er een mooi gesprek tot stand tussen drie vrouwelijke ondernemers, die allemaal in een andere fase van hun ondernemerschap zijn. De Hart Hoofd Lijf scan gaf daarvoor een inzichtelijk en ietwat confronterend kader. Ik verliet de bijeenkomst met persoonlijke huiswerk op de verschillende onderdelen, maar daarbij volledig gesterkt door ervaringsverhalen van mijn medecursisten. Pauline zet ons aan het denken. Een bijzondere ontmoeting!

Coreline Schep

Schep Advocaten

Weet jij al wat je wil doen? Kies dan voor een van de programma’s van ExpressieCoaching.

Je kunt kiezen voor een vast jaartraject, maar een korter traject op maat is ook mogelijk.

Programma aanbod

Ondernemen vanuit Hart, Hoofd & Lijf

Een jaartraject voor ondernemers waarbinnen je in meerdere sessies aan de slag gaat met jezelf en je werkwijzen.

Elke sessie staat een ander thema centraal: je drijfveren, je kwaliteiten, je dromen en wensen, etc.

Ga voor de totaaloplossing. Investeer in jezelf en groei als ondernemer en zorg daarmee voor duurzaam succes van jouw bedrijf.

Coaching op Maat

Heb jij een specifieke vraag op het gebied van (werk)geluk? Wil je bijvoorbeeld meer inzicht in je talenten en wensen? Twijfel je over de volgende stap in je carrière?

Of wil je je effectieve leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? En wil je hieraan werken in een individueel traject?

Of wil jouw team aan de slag met een specifieke coachvraag? Dan is coaching op maat wat voor jou.

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP helpt je om meer grip te krijgen op je innerlijke processen en hoe je deze omzet in gedrag. Je leert effectiever met andere mensen communiceren.

Je weet wat er in je omgaat, waar je voor staat en hoe je dit op een effectieve manier duidelijk maakt, niet alleen in taal maar ook in non-verbale communicatie. Ook leer je Denken in Mogelijkheden.

Expressief Leiderschap

Expressief Leiderschap is een train-de-trainer-traject waarin we aan de slag gaan met methodes die veel worden gebruikt bij ExpressieCoaching. Denk aan beweging, drama, etc.

Dit traject is zeer geschikt voor begeleidingsprofessionals die andere, meer expressieve werkvormen willen toevoegen aan hun praktijk, en voor leidinggevenden die hun strategieën willen verbreden.

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Hier ben ik te vinden

ExpressieCoaching
Jan van der Heijdenstraat 13
3261 LE Oud-Beijerland

Pauline Bruins
Neem contact met me op