Over ExpressieCoaching

Pauline Bruins

Heb je vaak het gevoel dat je tot meer in staat bent? Zie je ertegenop om naar je werk te gaan? Of vind je het soms lastig om jezelf te zijn? Als coach en trainer help ik mensen de regie te nemen over hun eigen (werk)geluk. Hoe doe ik dat?

Ik ben breed opgeleid en heb een toolbox vol gerenommeerde coachingsmethodieken. Welke technieken ik gebruik, wisselt per persoon en soms ook per sessie. Omdat ik naar jouw wensen en doelen kijk, is geen traject exact hetzelfde.

Hoe werk ik?

Ik ben opgeleid als erkend NLP-trainer, mental health coach en -counselor, TMA professional, Insights Discovery practitioner, creatief therapeut drama, docent omgangskunde en danscoach.

Drijfveren Expressiecoaching

Drijfveren

Ik signaleer dat veel mensen de verbinding met zichzelf zijn kwijt geraakt. Leeglopen of ziek worden, omdat ze alleen nog maar doen wat ze denken dat er van hun verwacht wordt.

Ik ben gelukkig wanneer mensen met nieuwe inzichten de deur uitgaan. Ik weet zelf hoe het voelt om vast te zitten en hoe groot de stap is om te kiezen voor wat je echt wilt. De dankbaarheid voor de inzichten en deuren die zijn open gegaan drijft mij om mensen te begeleiden regie te pakken over hun eigen leven.

De eerste stap is inzicht krijgen in vragen als: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Wat drijft me? Wat zijn mijn talenten en blokkades?’ Vervolgens kijken we naar: ‘Hoe zend je dit de wereld in? Hoe komt dit terug in taal? In je houding?’

Bij ExpressieCoaching ligt de nadruk (de naam zegt het al) op expressie. Op uitdrukking geven aan wat vanbinnen speelt door taalgebruik, gezichtsuitdrukkingen, gebaren, houding en bewegingen.

Mijn toolbox

NLP

Neurolinguïstisch programmeren geeft een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen in je communicatie en om patronen te doorbreken.

TMA

Talenten Motivatie Analyse geeft je inzicht in je drijfveren, talenten en competenties.

Expressie

Beweging en spel geven je de ruimte om te experimenteren. Om je lijf te laten ervaren wat er gebeurt als je uitdrukking geeft aan je gedachten en emoties.

Insights Discovery

Insights Discovery geeft inzicht in gedragsvoorkeuren van jezelf en je team om de afstemming, communicatie en samenwerking te verbeteren.

Bekijk de sfeervideo

Tevreden klanten

Gaaf wijf! Sensitief, warm, lief, toppertje. Vanaf de eerste trainingsdag van de NLP Master Practitioner wilde ik zijn zoals zij rustig, gevoelig, ontspannen. Wat een toegevoegde waarde ben jij! Bedankt voor je persoonlijke uitleggen tijdens de lessen.

Monique

Het volgen van een Work & Shine traject is een echte aanrader. Juist door langer bezig te zijn, blijven veranderingen beter hangen en kun je steeds een stapje verder komen.Pauline, je bent een mooi, warm en betrokken mens met verstand van zaken en een open blik. Ik gun iedereen de ervaring die ik met jou heb gehad.

Sylvia

Van top tot teen, body en soul aangeraakt worden in het onderzoeken en erkennen van je diepste wensen. Lijfelijk ervaren wat je innerlijke strijd en de ontwarring daarvan teweeg kan brengen. Voor mij heeft het veel antwoorden gebracht maar ook veel plezier en genieten met en van de andere cursisten. Pauline speelt in op de behoeften van het moment en is creatief, analytisch, empatisch en heel lief.

Annette

Een mooie verbinding is Pauline voor me geweest tijdens de NLP-training. Ik heb haar ervaren als een enthousiast en warm persoon die de informatie op een hele prettige manier kan overbrengen. Ze kan net de stukjes extra benoemen en de manier waarop; zo liefdevol en zo vol warmte. Voelt fijn!! Ze is heel creatief waardoor oefeningen leuk en makkelijk uitvoerbaar worden.

Barbara

Danscoachsessie gedaan, super! Van denken naar voelen, van wegduwen naar omarmen en in beweging laten komen, dansen, uiten, dansen, doorleven, naar bevrijding, geaard voelen en stromen… Wat een energie kwam er vrij, mijn handen deden er bijna pijn van. Heel blij mee, een grote stap vooruit.

Bianca